Доставка на газ за професионални готварски печки

Доставка на газ в Бутилки за Професионални Готварски Печки

Едно от основните предимства на готвенето на газ в ресторанти, пред това на ток, е времето за реакция, както и краткото време за постигането на желаната температура. 

Бързото и качествено приготвяне на храна в ресторанти на газ, е първото и най-важно условие за привличане и удовлетворяване на клиенти с изтънчен вкус. 

Професионалните готварски печки на газ се затовлят веднага щом включите уреда, докато печките на ток трябва да се изчака известно време за да достигнат желаната за готвене температура. 

В полза на газта говори и изстиването на уредите. При готвенето на газ уреда изстива в момента, в който спреш подаването на газ, докато уреда на ток има остатъчна топлина, която се натрупвва в помещението особенно лятно време и превръща помещението в една голяма фурна, особенно ако се готвят няколко ястия едновременно. 

Професионалните готвачи от китайската и японската кухня готвят само на газ, поради специфичната форма на техните уок-тигани, които на електрически котлон изобщо не биха могли да способстват разпространението на температурата, така равномерна както това става при готвенето на газ. 

При газовите котлони леко неравната повърхност на съдовете не представлява проблем за равномерното разпределение на топлината и постигането на перфектната вечеря. 

Предимство при готвенето на газ е и последващото пичистване на котлона, което става с няколко движения с подходяща гъба или гевгир,  без намесата на скъпоструващи препарати за почистване. 

Не на последно място е и икономическия ефект от готвенето на газ, защото цената на газта в бутилки е по-ниска от тази на готвенето на електричество. 

Минаването на готвене на газ от готвене на електричество става много лесно и обикновенно е съпътствано само със смяната на котлона или печката, което е една минимална инвестиция, която се изплаща в следващите години.

Заявете доставка на газ!

При нужда от газ заявете количеството и посочете адреса си, останалото ще изпълним ние от ULTRA LIGHT GAS

Направи заявка

 Бутилки за доставка на газ

10 кг.

20 кг.

30 кг.

40 кг.